Menu

Els Nostres Serveis

Oferim serveis integrals en edificació. Construïm i gestionem la seva obra, des de l’inici fins al final: projectes d’obra, tràmits amb Ajuntaments per a l’obtenció de llicències d’obra, pressupost detallat i construcció. Fem obra nova, rehabilitació, ampliació, reformes integrals, petites reformes, reformes de comunitats, implantació d’ascensors, construcció de piscines, murs exteriors, enderrocs, legalitzacions, manteniments de naus industrials, etc.

Obra nova

Projectem i construïm edificis de nova planta, fem realitat la seva il·lusió, tot ajustat a la seva mida, sigui quin sigui el seu estil, modern o clàssic. Fem edificis d’habitatges, habitatges unifamiliars, cases, xalets, edificis d’oficines, locals comercials...

Reforma integral

Modernitzeu i revaloritzeu la vostra casa vella o el vostre pis antic. Doneu-li un nou aire o canvieu-lo totalment: deixeu enrere una distribució que no és pràctica i banys i cuines obsoletes. El canvi és al seu abast. Partim de les quatre parets mestres i redistribuïm els espais i modernitzem les instal·lacions. El resultat final és sorprenent: un habitatge nou, pràctic i modern.

Rehabilitació

Els segles passen i moltes construccions es mantenen dempeus, parets que guarden moltes històries. Tenim molt clar que la rehabilitació d’una masia o d’una casa antiga requereix molta cura i empatia. Estudiem l’estructura de cada immoble abans d’iniciar qualsevol intervenció de rehabilitació i hi posem tota la nostra il·lusió i professionalitat per tal que la rehabilitació sigui un èxit.

Reforma

Cada actuació en un edifici, per petita que sembli, exigeix el mateix tracte que les grans obres. Per això el nostre equip tècnic professional les estudia profundament per obtenir un resultat òptim, ja siguin arranjaments de façanes d’edificis, reformes de banys o cuines, impermeabilització de terrats, pintat de patis interiors, substitució de baixants, etc.

Ampliació

Quan la seva casa o local no satisfà les seves necessitats, s’ha quedat petit i necessiteu més espai, oferim tot l’assessorament per ampliar espais. Sempre respectant els paràmetres urbanístics permesos, construïm ampliacions en concordança amb l’edificació existent.

Enderrocs

Situacions d’abandonament, obsolescències o el pas del temps deixen algunes finques en un estat ruïnós, immobles que ja no poden proporcionar ni el servei ni l’ús pel qual havien estat dissenyats i que fins i tot representen un perill per a vianants o veïns. Amb total seguretat i bona lletra, garantint l’estabilitat de finques veïnes, procedim a enderrocar edificis i naus industrials. A partir d’aquí, pot néixer un nou projecte que doni valor al terreny.

Últims treballs

Els nostres clients ens avalen i ens recomanen: són el nostre màxim valor i orgull. Perquè treballem de forma clara, eficient i amb rigor, perquè tenim cura de cada fase del procés, perquè l’escoltem i plasmem els seus desitjos, tot a la seva mida.Som el seu servei de proximitat i confiança: al seu costat des de 1999, per fer realitat les seves il·lusions.

¿Quí som?

Som una empresa constructora especialitzada en edificació, amb més de 15 anys d’experiència i dirigida per tècnics en construcció (arquitectes tècnics i coordinadors d’obres). El nostre equip de professionals està a la seva disposició per resoldre totes les necessitats i dubtes que puguin sorgir per fer realitat el seu projecte.

Contacte

Tots els nostres pressupostos són molt detallats i calendaritzats per aconseguir el resultat desitjat i satisfer objectius en el menor temps possible i el màxim de satisfacció.

SR 2010 ARCONS S.L.

Passeig Francesc Macià 19 2n 2a

08191 Rubí - Barcelona


Mòbil: 606056605

Tel.: 935886894

Email: info@arcons.es

CAPTCHA
Go to top